Tillbaka till Nordic Fönster's startsida
Köp dina fönster och dörrar
Fraktfritt inom Sverige

 

Till kassan

Sök bland produkterna

Så här handlar du.


Här kan du läsa mer om hur du gör för att beställa måttanpassade fönster, dörrar m.m.

Läs mer

Gilla oss på Facebook


Följ  Nordic Fönster på facebook. Vi kommer lägga upp erbjudanden, nyheter samt svara på frågor och tankar från er.

Läs mer

Köp- & Leveransvillkor


När du handlar hos oss har du vissa rättigheter och skyldigheter som det är viktigt att du är medveten om.

Läs mer

Säker betalning via


Hos Nordic Fönster betalar du enkelt och säkert med faktura och  konto.

Läs mer

Nordic Fönsters villkor

Priser:

Alla priser på hemsidan är inklusive moms.


Köpvillkor:

Nordic Fönster sammarbetar med Klarna vid fakturering.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se 

Frakt


Vi bjuder på frakten inom Sverige, vid ordervärde över 5 000 SEK. OBS gäller ej vid köp av skjutpartier och vikdörrar där längden överstiger 2400 mm. Fraktavgift till andra länder är beroende på vikt och avstånd.

 

Rabattkod


Rabattkoden via facebook gäller vid första köpet på vår webbshop och kan enbart användas en gång.

 

Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 5 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Viss information som Klarna tar del av kan komma att användas i marknadsföringssyfte men behandlas alltid i enlighet med personuppgiftslagen.
 
Eftersom vi på Nordic Fönster erbjuder specialbeställda och måttanpassade fönster finns det ingen ångerrätt. Därför är det viktigt att du som kund kontrollerar de mått du angivit i ordern, då ansvaret för att måtten är korrekta är ditt. Det är exakta ytterkarmmått du anger i webbshoppen och det är de du kommer att få på dina fönster och dörrar. Alla produkter ses INIFRÅN så tänk på att kontrollera att hängningen stämmer.

 

Efter att beställningen är skickad kan den ej ändras. Var noggrann med att kontrollera din order innan den skicas in då den inte heller går att häva.


Det pris som står i kassan är det slutgiltiga priset med all rabatt och eventuella erbjudanden inräknade. Det priset går inte att kombinera med ytterligare rabatter eller erbjudanden.

 

Leveransvillkor

 

Efter att er order har skicats till fabriken för tillverkning tar det ungefär 4 veckor innan vi på Nordic Fönster får hem dem till vårt lager i Bankeryd. Sedan levererar vi dem till er med en extern speditör, vilket tar ytterligare 1-5 arbetsdagar beroende på bland annat geografiskt avstånd. Ni kommer att kontaktas av speditören med mer exakt dag och tid de kan leverera godset. Därför är det viktigt att det står rätt telefonnummer och leveransadress i beställningen. Om ni även anger ett nummer till mobiltelefon kommer ni få ett sms om er leverans då produkterna har anlänt till vårt lager.

 

Vid leverans är det viktigt att du som kund direkt kontrollerar godset och rapporterar eventuella skador eller saknad av produkter till chauffören. Nordic Fönster tar inget ansvar för eventuella transportskador som inte rapporteras direkt. Om skador har uppstått ska du anmäla det direkt till Nordic Fönster.

 

Skador som ej har kunnat upptäckas vid leverans ska rapporteras till Nordic Fönster inom 5 arbetsdagar. Under tiden ni väntar på att Nordic Fönster skall återta varan ska de förvaras säkert och skyddat. Detta innebär att de skall stå under tak, i en torr miljö och vara oanvända. Det är köparen som ansvarar för att detta följs.

 

Som kund är det ditt ansvar att det finns någon behörig person som tar emot och kontrollerar godset vid leverans. Vi förutsätter att ni hjälper till vid lossning, om detta skulle behövas. Om ingen är hemma och godset måste leverars ytterligare en gång är det du som kund som står för denna extra kostnad. Produkterna skall placeras på ett stabilt underlag och exempelvis stå på pall eller lutade mot husvägg.

 

Det är viktigt att lossningsplatsen är framkomlig för lastbil. Om lastbilen inte kommer fram till platsen på grund av detta levereras godset till närmast lämpliga plats. Det är ditt ansvar som kund att se till att det finns en lämplig avställningsplats för godset och all förflyttning av produkter som strider mot Nordic Fönsters villkor sker på kundens ansvar.Det är ditt ansvar som kund att se till att godset lastas av bilen. Vid tunga lyft kan det behövas hjälp med truck eller hjullastare. Kostnader för detta åvilar kunden. Vid eventuell leveransförsening ersätter inte Nordic Fönster för direkt eller indirekt skada som vållats av att leveranstiden föresenats.

 

 

Betalningsvillkor

 

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.
Få alltid varan innan du betalar

 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

 

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. (Psst. Du vet väl att räntan är avdragsgill.)
 
Allmänna villkor hittar du
här
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

 


Garantier

 

Produktgaranti:

Nordic Fönster lämnar följande garanti på våra fönster och fönsterdörrar i serien Excellent:

 • 10 års garanti på karm och båge
 • 10 års garanti på glaskassett
 • 10 års garanti mot kondens
 • 10 års garanti på färgbeständighet i karm/båge (standardfärger) 
 • 10 års garanti på beslag
 • 2 års garanti på fönster- och dörrhandtag


Garantiåtagande:

Nordic Fönster åtar sig att tillhandahålla material som omfattas av garanti enligt ovan.

 

Garantiförutsättningar:

För att ovanstående garantiåtagande skall uppfyllas förutsättes att Nordic fönster utfärdade skötselansvisning noggrant efterföljs.


Nordic Fönster ersätter inte skada som uppkommit på grund av felaktig montering eller bristande underhåll. Ej heller skada som orsakats av att produkten utsatts för yttre påverkan eller onormal hantering.


Reservationer

 

Det priset som är på din order är det du ska betala även om det sker prissänkningar, prishöjningar eller kampanjer efter det att du beställt. Vi på Nordic Fönster reserverar oss även för eventuella missuppfattningar, fel eller förklaringsmisstag som kan finnas på vår hemsida eller i kommunikation med kund.

Bilderna på produkter i shopen är illustrationer av våra fönster och dörrar. Avvikelser från bilderna kan förekomma.

 

Läs även klarnas villkor


Läs Klarnas allmänna villkor ».
Läs villkor Klarna faktura »

Följ oss på Facebook