Tillbaka till Nordic Fönster's startsida
Köp dina fönster och dörrar
Fraktfritt inom Sverige

 

Till kassan

Sök bland produkterna

Så här handlar du.


Här kan du läsa mer om hur du gör för att beställa måttanpassade fönster, dörrar m.m.

Läs mer

Gilla oss på Facebook


Följ  Nordic Fönster på facebook. Vi kommer lägga upp erbjudanden, nyheter samt svara på frågor och tankar från er.

Läs mer

Köp- & Leveransvillkor


När du handlar hos oss har du vissa rättigheter och skyldigheter som det är viktigt att du är medveten om.

Läs mer

Säker betalning via


Hos Nordic Fönster betalar du enkelt och säkert med faktura och  konto.

Läs mer

Personuppgiftspolicy


Detta är en policy kring hur vi på Nordic Fönster hanterar dina personuppgifter och annan information som vi kan samla in när du besöker denna webbplats.

Informationen du lämnar kommer att användas för att administrera din beställning, din leverans av varor samt i marknadsföringssyfte (direktreklam, enkäter, rabatterbjudande, kampanjer). Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till en tredje part. Vi värnar om din integritet och vi följer de lagar och regler som finns, i till exempel personuppgiftslagen, för att skydda din integritet.

Genom att använda vår sida och frivilligt lämna personuppgifter på vår sida medger du att Nordic fönster behandlar informationen i enlighet med denna policy. Du kan när som helst kontakta oss för att återkalla detta samtycke.

Varje gång du besöker Nordic fönsters hemsida sparas automatiskt följande information in: IP-adress, webbläsarens namn och version, operativsystem, uppgifter om vilken hemsida besökaren kommer från samt datum och tid. Denna information används i statistiskt syfte. Detta för att vi ska kunna mäta resultat av marknadsföringsåtgärder och förbättra hemsidans användarvänlighet.
Följ oss på Facebook